Cyrill Scheurer

Eigenaar Wereldvloer.nl

Het Wereldvloer verhaal

Na een gevarieerde carrière in de B2B (customer service, sales en account management) en de retail (Shop manager in verschillende branches) ben ik in 2005 begonnen als zelfstandig vloerenlegger voor zwevend parketvloeren, bamboevloeren en laminaat.

Hierin in de loop de jaren doorgegroeid naar vast verlijmde houten vloeren, tegelwerk en PVC vloeren. Hierbij zijn verschillende voorbereidingen van belang, zoals het plaatsen van mozaïek ondervloeren en het egaliseren van cement dekvloeren en anhydriet dekvloeren.

Ook heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd om mij verder te bekwamen in het vloeren vak.

Het schuren en behandelen van houten vloeren en ook het zou mooi mogelijk plaatsen van traprenovaties zijn enkele van mijn extra specialiteiten.

Maar het niveau van ieder opgeleverd werk dient te aller tijden op en top te zijn, met als doel dat mensen gelukkig zijn met het eindresultaat.

Na jaren te hebben gewerkt in opdracht van winkels is de focus verbreed naar het meer aanbieden van kwalitatief goede producten en één totaaloplossing te bieden naar de klant. Hierbij is het gemak en overzicht voor de klant, zodat deze volledig ontzorgd wordt als het gaat om vloeren, wanden, trappen en raamdecoratie.

Het bedrijf is inmiddels op het punt beland dat, met behulp van onze nieuwe showroom in Duivendrecht, wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Mede door het brede (internationale) netwerk kunnen wij een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten bieden tegen zeer nette prijzen. En  krijgt u hier een professioneel, goed onderbouwd persoonlijk advies, waarbij u de zekerheid hebt dat u de juiste keuze kunt maken.

We ontmoeten u graag op afspraak in onze showroom.


Graag tot ziens!

voor alle soorten vloeren en wandbekleding
vloer wand trap en raambekleding

Laat u inspireren en adviseren in onze showroom

We staan voor u klaar, ook in de avonduren of in het weekend.

Het Wereldvloer team

Cyrill Scheurer

Oprichter / eigenaar

Rocio Scheurer 

Administratie

Aiden Scheurer

Combat, clown en calculator

Nolan Scheurer

Airdisc prof, clown en optimist

Bekijk onze Showroom

Deze video-tour geeft een goede impressie van de sfeer in onze showroom. Kom snel langs, de koffie staat klaar!

voor alle soorten vloeren en wandbekleding

Kijk verder in de showroom

Benieuwd naar ons assortiment?

Houten vloeren, design vloeren, PVC vloeren, laminaat, bamboe, linoleum, vloerbedekking, tapijttegels, wandbekleding, traprenovatie, raamdecoratie