PVC Vloeren

Ervaar onze PVC vloeren

1000+m²

PVC vloeren gelegd

1000+

designs mogelijk

7

topkwaliteit A-merken

Wat is PVC?

PVC vloeren zijn flexibele kunststof vloeren. De designs zijn veelal levensechte kopieën   van de echte houten en plavuizen vloeren.

Er zijn twee versies in de markt: dryback en click.

De dryback versie wordt direct verlijmd op de vlak geëgaliseerde ondervloer. Let wel: de vloer moet echt volledig vlak zijn, aangezien deze vloeren flexibel zijn en bij oneffenheden in de ondervloer tekent dit zich af door de vloer.

De click versie is uitgevoerd met een click systeem vergelijkbaar met die van een click laminaat. Hierdoor wordt deze vloer los, zwevend geplaatst op de ondervloer.

Sommige versies click pvc kunnen bv. wel direct op een plavuizenvloer o.i.d. gelegd worden.

Hoe wordt PVC gebruikt?

Deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, vanwege het kunststof materiaal absorbeert de vloer geen water of vuil. Hierdoor is de vloer met alleen stofzuigen of met vochtig afnemen vaak al direct schoon. 

Ook zijn de pvc vloeren erg populair in woningen met vloerverwarming, omdat ze weinig warmteweerstand hebben is het rendement van de vloerverwarming optimaal.

Voordelen van PVC vloeren

Eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk af te nemen en stof te zuigen:

U houdt meer tijd over voor andere dingen dan schoonmaken :) 

Geluidsabsorberend

De samenstelling en de flexibiliteit van de pvc zorgt zorgt voor een aangename akoestiek in de ruimte. En bij het eventueel vallen van harde voorwerpen wordt het geluid goed geabsorbeerd.

Vloerverwarming

De pvc heeft een warmte geleidende werking. En door de geringe dikte maakt dit een zeer geschikte vloer voor op de vloerverwarming

Vochtbestendig

In tegenstelling tot hout is PVC vele malen minder gevoelig voor vocht of agressieve vloeistoffen. We leggen u dat graag nader uit in de showroom.

Slijtvast

Eén van de grote plussen van PVC vloeren is de slijtvastheid. Een hoge topslijtlaag i.c.m. een anti-scratch laklaag zorgt voor een zorgeloze vloer.

Vuilbestendig

Doordat de vloeren weinig tot geen absorberend vermogen hebben blijft het vuil op de vloer liggen en is dit betrekkelijk eenvoudig schoon te maken.

Wereldvloer de specialist voor PVC vloeren

Advies nodig? Neem contact op

Onderhoud van PVC vloeren

Periodiek onderhoud bestaat uit schoonmaken met lauw warm water bij lichte vervuiling. Bij zwaardere vervuiling worden cleaners gebruikt en naar mate de vervuiling wordt de concentratie van de cleaner ook hoger.

Als op termijn de vloer beschadigd raakt d.m.v. krasvorming, dan kan de vloer ge-'scratched' worden. Hiermee wordt de polymeer toplaag verwijderd. Daarna wordt er een nieuwe polymeerlaag aangebracht en ziet de vloer er weer als nieuw uit.

Garantie van onze vloeren

De meeste vloeren hebben een garantie van 10 tot 15 jaar. Ook afhankelijk van de toepassing: thuis gebruik of in commerciële ruimtes.

Geschikt voor vloerverwarming

Door de lage warmteweerstand van PVC vloeren zijn dit soort vloeren zeer ideaal op vloerverwarming. Erg belangrijk is wel dat de vloerverwarming niet te ondiep ligt. Ligt de vloerverwarming te ondiep, dan kan dit zig gaan aftekenen op de vloer.

Levering door heel Nederland

Wij beperken ons niet tot de regio Amsterdam, maar kunnen u ook helpen als u buiten de randstad woont of werkt.

Tijdelijk €3 korting per 1m2 vanaf 100m2

Wij maken u graag een aanbieding voor het leveren en leggen van PVC vloeren. Ook hebben we kwalitatief goede click PVC vloeren en loose Lay, waar voor de doe-het-zelver.

Advies nodig? Wij helpen je graag verder

Door onze jarenlange kennis en ervaring, het brede, mooie assortiment en de goede contacten in de branche kunnen we u de beste oplossingen bieden.

Een greep uit onze merken, uw keuze.

De schoonste PVC vloeren uit Duitsland

Kwalitatief hoogwaardige PVC

Uitermate vormvast door verwerking van glasvezel. Zeer realistische designs.

Populaire vloeren: modern en toch tijdloos.

Een breed assortiment pvc vloeren met alle mooie designs. Zowel dryback als click varianten in stroken, visgraat en walvisgraat.

Goed geprijsde PVC vloeren

Met een goede prijs-kwaliteit verhouding is dit een zeer aantrekkelijk product. Ondanks de prijs betreft dit een hoogwaardig PVC merk.

Top segment PVC click vloeren

Amerikaans merk met robuuste kwaliteit en zeer reeële vloeren in tegels en hout motieven.